Innan arbetssättet beskrivs utförligt skulle jag vilja nämna några villkor våra artister arbetar efter - accepterar du dessa villkor garanterar vi att du kommer att förvärva en vacker hemsida som kunden inte kommer att glömma. 

Villkor

MegaWorks tar under inga omständigheter ansvar för vad Kunden väljer att presentera på sin webbsida. Kunden är den fysiska personen som juridiskt äger webbsidan och därför tar självständigt ansvarar för vad som presenteras på denna, det rekommenderas att Kunden följer nät etiketten som bör agera som handledning och anvisning i vad som är brukligt och inte. Copyright och förbjudet material är under Kundens uppsyn, vid begär lämnas bevismaterial över till Polisen.

Hämta gärna inspiration från andras sidor men försök att hitta din egen stil. Nätet är visserligen väldigt stort - men inte större för någon att känna igen om du har liknande grafisk layout. När det handlar om grafik & design handlar det främst om din personliga "touch", se till att få med denna.

Artister uppskattar när dem har en ram att arbeta efter - därför uppmuntras Kunden att rita upp sidans dimensioner och också försöka att beskriva den i text, möjligtvis bifoga logotype om denna finns. Detta är givetvis inget krav och MegaWorks hjälper gärna till om du arbetar från start men till en kostnad. Domännamn är sådant som bör vara klart innan våra artister kan sätta igång det går att lösa denna fråga genom NanoHost som MegaWorks själva använder - detta innebär egen server för virtuellt utrymme, säkerhet och trafik reglering.

Sist men inte minst arbetar våra artister med en viss risk - därför är det ett krav på MegaWorks att en investering på halva projekt kostnaden sker omedelbart. Återigen accepteras dessa villkor garanterar vi god resultat med anpassning efter dina behov.

 

Våra artister på MegaWorks arbetar metodiskt för att bibehålla så hög kvalitet som möjligt. Nedan beskrivs arbetsprocessen.

 1. Förstudie & koncept

  Det är här projektet börjar, över ett möte diskuteras konceptet och ett flertal frågor kring grundstenarna väcks. Detta kommer sedan att agera som nyansen för din sida, sådant som syfte och målgrupp diskuteras. 

 2. Funktion & arkitektur

  Här går man igenom hemsidans upplägg, struktur och funktionalitet, vad som behövs integreras och vad för verktyg som kommer att användas i back- och frontend. Priset brukar variera beroende på den tekniska biten, en avancerad hemsida kräver mer resurser.

 3. Grafisk design

  Själva arbetet sker i detta stadié, här börjar du se ungefärliga resultat men hemsidan börjar närma sig sitt slut. 

 4. Utveckling & anpassning

  När dem tre stegen har slutförts väcks en diskussion kring hemsidan, huruvida man nått resultatet eller inte, här har Kunden möjligheten att ändra projekt planen lite grann. Så att hemsidan blir komplett och alla blir nöjda hemsidan.

 5. Release & underhåll

  Vid release levererar MegaWorks en skiva eller en zippad mapp med hela hemsidans upplägg, underhåll brukar Kunden själv att ansvara för men det går också till en kostnad anlita en webbredaktör som månadsvis kontaktar dig och underhåller din hemsida, text och produktvis.